Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Trik pro rychlé změknutí cukroví

Trik pro rychlé změknutí cukroví

Perníky a zázvorky potřebují péct s předstihem, aby měly čas se rozležet a změknout. Co dělat, pokud jste je upekli na poslední chvíli?
13. 12. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Některé hospodyňky pečou perníky i s několikaměsíčním předstihem, jiné přísahají na rozpůlené jablko vložené do krabice s cukrovím. Zkusit můžete i následující trik: Do trouby dejte hrnek s horkou vodou a předehřejte ji na 120 °C. Pak k němu vložte plech s upečeným cukrovím a nechte zhruba dvacet minut navlhnout. A nebo si rovnou podle našeho svátečního receptu upečte perníčky, které jsou měkké hned bez rozležení.

REKLAMA

Přidat komentář