Recept na linecké cukroví patří mezi vánoční stálice. Lineckému se někdy říká „raz, dva, tři těsto“, protože tu existuje jediný správný poměr surovin – jeden díl cukru (ideálně vanilkového), dva díly másla a tři díly mouky. Základem je dobře připravené linecké těsto. Žloutky mu dodají barvu a citronová kůra báječnou vůni!
Videorecept
Na 2 plechy
Suroviny
Na 2 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1386 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 102 g
- Tuky 91 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006