Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (732x)
18. 7. 2014
Nejlepší pracny
Apetit
Nejlepší pracny
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (732x)

Pracny jsou absolutní vánoční klasika, která vydrží opravdu dlouho. Pokud tedy pracny hned nesníte. Nejspíš na ně máte rodinný recept, ale pokud přeci jen nemáte, anebo chcete vyzkoušet nějaký jiný, nabízíme naši nejvybroušenější verzi! Výborné měkké pracny s ořechy vás jistě uchvátí.

 

Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

celý plech

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

celý plech

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3145 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 309 g
  • Tuky 184 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(732 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články

cukrovi

Trik pro rychlé změknutí cukroví

Perníky a zázvorky potřebují péct s předstihem, aby měly čas se rozležet a změknout. Rozležení ale prospěje i lineckému nebo pracnám. Co dělat, pokud jste je napekli na poslední chvíli? Existuje několik triků jak změknout perníčky i jiné sukroví. Máme je pro vás všechny.