Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Aby kaše byl hladká

Aby kaše byl hladká

Milujete hladkou kaši? Víme, co platí na poslední hrudky.
5. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Ať už se chystáte na jakoukoli kaši, k hladkosti ji zaručeně přivedete takto: Než do ní přidáte pevné přísady typu bylinek či oliv, přesuňte téměř ušťouchanou kaši do drátěného síta a gumovou stěrkou ji protřete do misky. Stejným způsobem zbavíte hrudek i omáčky nebo krémové polévky.

A jak potom vyčistíte cedník? Otočte ho dnem vzhůru a pořádně jím klepněte o hranu dřezu nebo odpadkového koše. Pak ho propláchněte teplou vodou. Z čistého cedníku vytřeste vodu a nechte ho uschnout.

REKLAMA

Přidat komentář