Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby kaše byl hladká

steak s kaší a grilovanou zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Milujete hladkou kaši? Víme, co platí na poslední hrudky.

Ať už se chystáte na jakoukoli kaši, k hladkosti ji zaručeně přivedete takto: Než do ní přidáte pevné přísady typu bylinek či oliv, přesuňte téměř ušťouchanou kaši do drátěného síta a gumovou stěrkou ji protřete do misky. Stejným způsobem zbavíte hrudek i omáčky nebo krémové polévky.

A jak potom vyčistíte cedník? Otočte ho dnem vzhůru a pořádně jím klepněte o hranu dřezu nebo odpadkového koše. Pak ho propláchněte teplou vodou. Z čistého cedníku vytřeste vodu a nechte ho uschnout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín