Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vaření beze zbytku: ovocná marmeláda

Vaření beze zbytku: ovocná marmeláda

Zůstala vám v lednici nespotřebovaná marmeláda? Tady jsou dva originální nápady, jak ji využít jinak než na palačinky.
7. 6. 2013 | Autor: redakce Apetitu

1. Marináda na kuře


Pomerančovou marmeládu smíchejte s tekutým medem a strouhaným zázvorem. Ve směsi marinujte kuře. Po upečení bude krásně šťavnaté a voňavé.

2. Glazura na jehněčí 


Smíchejte marmeládu a nasekané snítky čerstvého rozmarýnu. Směsí potřete v polovině pečení jehněčí kýtu.

Jak využíváte zbytky vy? Prozraďte nám svoje triky na Facebooku.
REKLAMA

Přidat komentář