Už nikdy nechceme jiný dezert! Je v něm všechno, co máme rádi – křehké těsto, džem z lesního ovoce, nadýchaná mandlová náplň a cukrová poleva s ginem. Je sice dost sladký, ale když se o něj rozdělíte, výčitky mít nemusíte.
Suroviny
Na 6 báboviček
Suroviny
Na 6 báboviček
Na náplň
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6602 kcal
- Bílkoviny 129 g
- Sacharidy 580 g
- Tuky 391 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.