Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření beze zbytku: smetana ke šlehání

koláč se šlehačkou
ZDROJ: Rawpixel.com
sdílet:

Víme, jak zabránit hromadění nespotřebovaných potravin v lednici. Smetanu ke šlehání si můžete vychutnat hned třikrát jinak!

1. Omáčka ke zmrzlině

Smetanu zahřejte v rendlíku, vmíchejte stejné množství nasekané čokolády a míchejte dohladka. Podávejte k vanilkové zmrzlině nebo k palačinkám.

2. Krémová vejce

Smetanu přidejte do míchaných vajec, budou krásně krémová. Posypte je nasekanou pažitkou, doplňte uzeným lososem a jezte s opečenými tousty.

3. Příloha k rybě

Hrášek uvařený doměkka ve vývaru rozmixujte nebo rozšťouchejte s mátou a smetanou. Dochuťte mořskou solí a čerstvě mletým pepřem.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč