Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (28x)
18. 7. 2014
Sněhová roláda s oříškovou šlehačkou
Apetit
Sněhová roláda s oříškovou šlehačkou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (28x)

Sněhové rolády jsou naprosto úchvatné a zdaleka ne tak složité, jak by se mohlo zdát. Neobsahují sice žádnou mouku, zato dvě kouzelné přísady: ocet a škrob. I v malém množství zajistí těstu pružnost a vláčnost. A vaší práci zaručený úspěch!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na krém

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 321.83 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 32.5 g
  • Tuky 13.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

Sněhové pusinky

Jak ušlehat dokonalý sníh z bílků

Pusinky, laskonky, piškotová bábovka – ty všechny nadlehčuje a zpevňuje bílkový sníh. Než se pustíte do jeho šlehání, potřebujete znát pár základních pravidel, která zajistí, že se nadýchaný zázrak dokonale povede. Prozradíme vám správnou techniku i co k bílkům přidat, aby byly pevnější.