Sněhové rolády jsou naprosto úchvatné a zdaleka ne tak složité, jak by se mohlo zdát. Neobsahují sice žádnou mouku, zato dvě kouzelné přísady: ocet a škrob. I v malém množství zajistí těstu pružnost a vláčnost. A vaší práci zaručený úspěch!
Suroviny
6-8
Suroviny
6-8
Na krém
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 321.83 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 32.5 g
- Tuky 13.83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/3
Březen 2008