Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření beze zbytku: smetana ke šlehání

koláč se šlehačkou
ZDROJ: Rawpixel.com
sdílet:

Víme, jak zabránit hromadění nespotřebovaných potravin v lednici. Smetanu ke šlehání si můžete vychutnat hned třikrát jinak!

1. Omáčka ke zmrzlině

Smetanu zahřejte v rendlíku, vmíchejte stejné množství nasekané čokolády a míchejte dohladka. Podávejte k vanilkové zmrzlině nebo k palačinkám.

2. Krémová vejce

Smetanu přidejte do míchaných vajec, budou krásně krémová. Posypte je nasekanou pažitkou, doplňte uzeným lososem a jezte s opečenými tousty.

3. Příloha k rybě

Hrášek uvařený doměkka ve vývaru rozmixujte nebo rozšťouchejte s mátou a smetanou. Dochuťte mořskou solí a čerstvě mletým pepřem.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...