Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na to: houbové máslo

Jak na to: houbové máslo

Elegantní způsob, jak zakonzervovat poslední letošní úlovky.
16. 10. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Snadné houbové máslo


Na kostce másla poduste 1 nasekanou cibuli, 1 drcený stroužek česneku, cca 250 g najemno pokrájených lesních hub a pořádnou hrst předem namočených a slitých sušených hub. Osolte a opepřete. Přidat můžete libovolné bylinky a citronovou šťávu. Nechte v lednici zatuhnout; podávejte k toustům.



Jak skladovat


Houbové máslo můžete nechat ztuhnout i v mrazáku a podávat je přímo z něj. Zmrazit ho lze na necelé 2 měsíce: zabalte je do potravinářské fólie či pečicího papíru a nezapomeňte je popsat datem uložení.
REKLAMA

Přidat komentář