Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří z jednoho pekáče

5 večeří z jednoho pekáče

Hromada špinavého nádobí dnes nebude!
15. 11. 2013 | Autor: redakce Apetitu
Uzená krkovička nadivoko
Stará a účinná metoda. Když přidáte kousek uzeného (bůčku, krkovice…) k chuťově méně výrazným masům, jako je kuře či králík, získáte báječnou chuť. V tomhle receptu ji ještě znásobí jalovčinky a víno.

Pečený bramborák s uzeným masem
Pro bezmasou variantu můžete použít místo uzeného masa lesní houby. Výrazněji chutnají sušené.



Kuřecí paličky na pivě
Vyladěná rychlovka z jednoho hrnce, kterou za vás hravě připraví trouba.

Šunkofleky
Zázrak z obyčejných flíčků dokáže pár malých fint: máslo na dně pekáče, těstoviny uvařené společně s uzeným masem a taky trocha pepře navrch.

Zapečené rybí ragú s bramborovou kaší
Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je i vy!







REKLAMA

Přidat komentář