Hromada špinavého nádobí dnes nebude!
Uzená krkovička nadivoko
Stará a účinná metoda. Když přidáte kousek uzeného (bůčku, krkovice…) k chuťově méně výrazným masům, jako je kuře či králík, získáte báječnou chuť. V tomhle receptu ji ještě znásobí jalovčinky a víno.
Pečený bramborák s uzeným masem
Pro bezmasou variantu můžete použít místo uzeného masa lesní houby. Výrazněji chutnají sušené.
Kuřecí paličky na pivě
Vyladěná rychlovka z jednoho hrnce, kterou za vás hravě připraví trouba.
Šunkofleky
Zázrak z obyčejných flíčků dokáže pár malých fint: máslo na dně pekáče, těstoviny uvařené společně s uzeným masem a taky trocha pepře navrch.
Zapečené rybí ragú s bramborovou kaší
Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je i vy!