Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou....
Zlatá polévka, magická syntéza či božské vábení. Bouillabaisse má v Marseille, odkud pochází, několik přezdívek a ještě mnohem více verzí „správného“ receptu. Dříve tuto polévku...
Hledáte rychlý a lahodný čokoládový dezert? Pak by vám rozhodně neměl uniknout Basler Schoggitorf. Ve Švýcarsku ho podávají na rodinných oslavách i k odpolední kávě. Nenechte se ovšem zmást jeho podobností s brownies – jeho chuť je jiná,...
Jedlé řasy nejsou jen exotickou surovinou, ale také silnou nutriční bombou, kterou oceníte i ve své kuchyni. Pojďte zjistit, jaké druhy jedlých mořských řas existují, jak je správně upravovat a do jakých jídel se hodí nejvíce.
...
Bezobalové obchody nabízejí udržitelný způsob nákupu – bez jednorázových obalů a s důrazem na ekologii. Jak fungují a proč je volí stále více lidí? Přečtěte si o výhodách, tipech a zajímavostech, které vás možná inspirují ke změně...
Pozvali jsme čtenáře na společné vaření Apetitu a značky domácích spotřebičů Bosch a uvařili si tříchodové menu. Uvolněná atmosféra, skvělé jídlo a možnost naučit se něco nového – takový je workshop, na který se může přihlásit kdokoliv z...
Těstoviny jsou oblíbenou součástí jídelníčku mnohých z nás. Nicméně klasické pšeničné těstoviny nejsou vždy tou nejlepší volbou, zejména pokud chcete zlepšit výživovou hodnotu svého jídla nebo se vyhnout lepku. Poznejte alternativy, které...
Skvělé recepty, takové abyste pohledali. Humor, ostrý a nekorektní. Tak popsala porota soutěže Food blog roku blogerku Nuselská kuchta a vymyslela kvůli ní kategorii Eso poroty. Protože na objev pozdě, vždyť je na scéně již celou dekádu, a...