Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky, někdo ho miluje, někdo ho příliš nemusí, ale rozhodně patří do zlatého fondu českých jídel. Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky je přesně to jídlo, které umí spojit generace. Připomene nedělní obědy u babičky, zároveň ale skvěle obstojí i v moderní kuchyni. Jemný, voňavý vývar a domácí knedlíčky je poctivá klasika, která má stále co říct.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na játrové knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 725.75 kcal
- Bílkoviny 50.5 g
- Sacharidy 47.75 g
- Tuky 44 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: