Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co se zbytkem bílků

vejce bílek
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Často se nám stává, že nám při vaření zbude několik bílků, se kterými bezprostředně nemáme co udělat. Jsme spořiví a neradi bychom je vyhodili. Co se s nimi dá v takovém případě provést?

 

Zbylé bílky je možné uvařit ve vodní lázni. Ztvrdnou, a dají se následně použít nakrájené třeba do vajíčkové pomazánky nebo jako ozdoba na chlebíčky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč