Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby ústa neshořela

chilli papričky
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chystáte se vařit pikantní jídla s chilli a bojíte se, že pokrm bude příliš ostrý?

Dejte do jídla méně chilli papriček nebo koření, než je uvedeno v receptu. Na stůl postavte nádobku s chilli pastou, aby si každý mohl jídlo doostřit podle vlastních představ. Běžně k dostání je například harissa nebo pasta sambal oelek. Hodit se může také klasické tabasco.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč