Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby ve fondue nebyly hrudky

fondue
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Tato pochoutka z několika druhů sýra a vína je oblíbená zejména při setkání s přáteli a pro slavnostní chvíle. Jak postupovat, aby se sýr krásně rozpustil a v hrnci nevznikly hrudky?

 

Sýr zašlehávejte po hrstech. Postupně přidávejte i víno a za stálého míchání ho nechte na mírném plameni zcela rozpustit. 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč