Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dokonalý bílkový sníh

snih
ZDROJ: Katerina Holmes/Pexels
sdílet:

Šlehání bílků na sníh má svá přísná pravidla. Drobná chyba stačí a dílo se nepovede. Jak tedy na to?

1. Vejce rozklepněte do samostatné nádoby, nejlépe světlé, a opatrně oddělte žloutek.
2. Zkontrolujte, že je bílek zcela čistý.
3. Přelijte ho do suché a čisté misky.
4. Každé vejce oddělujte zvlášť, aby se nestalo, že se poslední protržený žloutek dostane ke všem čistým bílkům.
5.  Šlehejte až do úplného ztuhnutí. Přerušení způsobí, že bílky zvodnatí a sněhu už se nedočkáte.
6. Sníh musí být tak tuhý, že se po obrácení nádoby „vzhůru nohama“ ani nehne.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč