0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak mrazit ryby

Ryba na plechu
ZDROJ: RitaE/Pixabay
sdílet:

Nejlepší je ryba čerstvě vylovená, nebo koupená. Co však dělat, když ji i přesto potřebujete zamrazit?

 

Mrazení ryb v domácích podmínkách bohužel vždycky naruší texturu masa, protože se v něm utvoří velké ledové krystaly. Poměrně dobře se dá na kratší dobu zamrazit třeba losos, tuňák, ale i kapr. Do mrazáku vždy dejte maximálně dvě porce najednou. Zabalte je do silného plastového sáčku a snažte se z něj dostat maximum vzduchu. Vložte na nejchladnější místo mrazáku a spotřebujte do měsíce. Rozmrazujte v chladničce.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč