Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.3/5 Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5885 kcal
Bílkoviny 208 g
Sacharidy 0 g
Tuky 566 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pstruh patří k nejlahodnějším a nejkvalitnějším rybám z našich potoků a řek!

Suroviny

pstruh 4 ks
rostlinný olej 2 PL
jemný
tenké
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
1 Rybu očistěte, vykuchejte, důkladně osušte a dejte stranou. Na nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a do křupava na něm opečte plátky slaniny.
2 Položte je na kuchyňský papír, a než se přebytečný tuk vsákne, na pánvi osmahněte ryby – buď vcelku, nebo je naporcujte na filety. Hotová ryba má pevné, bělavé maso a osmahlou kůži; u filetů to trvá ještě kratší dobu než u celé ryby. Osolte, opepřete a podávejte se slaninou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/6

Komentáře

05.06.2010 19:03
Tento recept jsem dnes vyzkoušela a doporučuji ho všem, kteří mají rádi jemné, a zároveň osvěžující chutě. Velice jednoduchá příprava s výborným výsledkem. Pstruh byl měkoučký, tymián a citrón mu dodali lehkou a jemnou chuť, která osvěží a skvěle naladí.
05.09.2007 08:43
Recept se nachází v č.6/06, str.60

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč