Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (9x)
18. 7. 2014
Pstruh na slanině


Snadné
< 30 min
4,4 (9x)

Pstruh patří k nejlahodnějším a nejkvalitnějším rybám z našich potoků a řek!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1471.25 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 141.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

salát s tuňákem

5 večeří s rybou

Rybičko zlatá, přeju si… snadnou a rychlou večeři. A k tomu zdravou, která bude chutnat dětem i dospělým. Za pár minut vykouzlíte plnohodnotné jídlo a nasytíte celou rodinu.