Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na mušle

mušle
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Především dbejte na to, aby byly čerstvé. V ledničce je můžete uchovat nejvýše jeden den. Nikdy nedávejte zamrazit živé mušle.

Mušle vyčistíte tak, že je vložíte do nádoby s vlažnou vodou, můžete do ní přidat mořskou sůl. Ve vodě mušle vyloučí písek. Vyměňte vodu hned, jak se zakalí. Jezte pouze ty mušle, které se při vaření otevřou. Mušle, které se neotevřely, vyhoďte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč