0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na tvrdé ořechy

oťechy a louskáček
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Potřebujte nalouskat vlašské ořechy, ale jsou tak tvrdé, že vám síly nestačí nebo se bojíte, že rozdrtíte jádro? S jednoduchým trikem bude louskání ořechů hračka. 

Tvrdé ořechy snadno rozlousknete, když je zalijete vroucí vodou a necháte přiklopené 15 minut stát. Půlky pak půjdou oddělit nožem a jádra zůstanou celá.

Související články

Chcete mlsat zdravěji? Vyrobte si ořechové ‚máslo‘
  • Tipy a triky

Chcete mlsat zdravěji? Vyrobte si ořechové ‚máslo‘

Arašídové, mandlové, lískooříškové nebo kešú pomazánka. Taky už jste jim přišli na chuť? Trend ořechových krémů se k nám dostal z Ameriky a nyní se tato pochoutka těší velké oblibě jak u těch, kteří chtějí zdravěji mlsat, tak u sportovců....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit