Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak ohřát talíře při grilování

grilované maso s omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Grilování pod širým nebem je zážitek i příjemý odpočinek. Pokud ale teplota klesne, grilované maso začne rychle chladnout. Zachrání to jedině nahřáté talíře, jak je ale venku nahřát?

 

Výhodu mají ti, kteří mají gril s plochým poklopem. Na něj totiž můžete dát talíře, na kterých budete maso podávat, i ty, na kterých maso před podáváním odpočívá. Jen s nimi nezapomeňte manipulovat raději v chňapkách.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč