0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak poznat vyšeptalý prášek do pečiva

suroviny na pečení
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Nejste si jistí stářím a silou svého prášku do pečiva? Otestujte ho.

Lžičku prášku nasypte do 80 ml vody. Pokud se nedostaví efektní „šumění“, můžete prášek vyhodit, těsto už nezvedne.

Související články

Na víkend: kynutá těsta
  • Tipy a triky

Na víkend: kynutá těsta

Těsto, které musí vykynout, je nevyzpytatelné, ale není nezkrotitelné. Naučte se na něj vyzrát, a můžete péct buchty, knedlíky a koláče stejně chutné a nadýchané jako vaše babička.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit