Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (24x)
7. 1. 2019
 Kynutý věnec s čokoládovou náplní
Apetit
 Kynutý věnec s čokoládovou náplní
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (24x)

Kynutý věnec s čokoládou je nevšední závin v té nejpůvabnější podobě. Dvoubarevný dezert je krásný na pohled, zábavný na řezu, a hlavně báječný na chuť. Věnec splňuje vše, co od luxusního moučníku očekáváte. A tady je náš recept.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 věnce (o průměru 20–24 cm)

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 věnce (o průměru 20–24 cm)

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5310 kcal
  • Bílkoviny 124 g
  • Sacharidy 546 g
  • Tuky 274 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/1

Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.