Jahodové knedlíky jsou zkrátka láska! A ty z nadýchaného kynutého těsta obzvlášť. Stačí je už jenom posypat strouhaným tvarohem a moučkovým cukrem a polít rozpuštěným voňavým máslem a sladká hostina může začít.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na náplň a k podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3939 kcal
- Bílkoviny 126 g
- Sacharidy 517 g
- Tuky 146 g
Postup přípravy
- Jak na ovocné knedlíky z odpalovaného těsta Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: