0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak smažit koblihy

koblihy
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Tuk dobře rozpalte. Jak to poznáte? Vhoďte do oleje kousek těsta nebo drobek pečiva, ihned začne na povrchu tuku ‚tančit‘ a smažit se.

Oleje nebo jiného tuku musí být především hodně, koblihy v něm musejí plavat. Smažte je nejdříve ‚spojem‘ dolů pod poklicí, a potom bez poklice i po druhé straně dozlatova.

Související články

Jak připravit dokonalé koblihy
  • Tipy a triky

Jak připravit dokonalé koblihy

Nadýchané koblížky s lahodnou náplní patří nejen na slavnostní stůl. Ať už se do nich pustíte kdykoliv, následujte náš postup a povedou se vám koblihy jedna báseň.   ...
6 nápadů, čím naplnit koblihy
  • Tipy a triky

6 nápadů, čím naplnit koblihy

Nadýchané smažené koblihy nemusí skrývat jen ovocnou zavařeninu. Máme pro vás inspiraci na náplně, kterým neodoláte.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit