Připravit pravé masopustní koblihy není nic složitého. Pokud si na plnění netroufáte, smažte koblihy prázdné a džem do nich nastříkejte dodatečně. My jsme to na fotku udělali právě tak! Ze zbylého odkrojeného těsta vyválejte prameny, ty smotejte do uzlu a osmažte dozlatova. Vzniklé pletýnky bohatě pocukrujte nebo posypte skořicovým cukrem.
Suroviny
Na cca 25 koblih
Suroviny
Na cca 25 koblih
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4519 kcal
- Bílkoviny 150 g
- Sacharidy 519 g
- Tuky 177 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/2
Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.