Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak snadno rozpustit čokoládu

rozpuštěná čokoláda
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Kdo by ji nemiloval? Lahodná, voňavá - sladká i příjemně horká. Řeč je pochopitelně o čokoláde. Její použití při vaření a přípravě dezertů je až nekonečné. Víte, jak ji ale rychle a jednoduše roztopit? 

  • Tradiční způsob je nalámat čokoládu do misky a tu postavit do horké vody nebo nad horkou páru v kastrolu. Čokoláda se pomalu rozpustí a nehrozí, že by se připálila. 
  • Rychlou  a spolehlivou cestou je použití mikrovlnné trouby. Nalámanou čokoládu vložte do misky do misky, tu přetáhněte fólií a dejte do mikrovlnky na plný výkon. Čokoládu raději po a 10 až 15 vteřinách kontrolujte a promíchejte, aby se nepřipálila. Zahřívejte tak dlouho, než roztaje. 

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč