Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,2 (26x)
14. 2. 2017
Čokoládová pěna s brandy


< 30 min
4,2 (26x)

Nadýchaná čokoládová pěna se jenom rozplývá na jazyku... Francouzi by určitě neopomněli podávat k ní pomerančový likér nebo dezertní víno.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314.5 kcal
  • Bílkoviny 8.83 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 16.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004

Související články

horká čokoláda

Ty jsi má, čokoládová…

Vydatná, svůdná, slavná, neodolatelná… a takhle bychom mohli pokračovat. Čokoláda si zkrátka zaslouží být v síni slávy těch nejlepších přísad, jaké známe.