Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zbavit rybu kůže

grilovaný losos s pečenými bramborami a zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Rozpůlenou rybu nebo filet položte na kuchyňské prkénko kůží dolů.

Pevně přidržujte užší konec ryby – půjde to snadněji, když maso posypete špetkou soli – a ostrým dlouhým nožem nařízněte kus ryby tak, abyste dostali kůži od masa. Pak už odřezávejte. Nůž držte pokud možno vodorovně, v jedné rovině s masem, a už odkrojené maso druhou rukou jakoby odtahujte od kůže. Snažte se, abyste řez vedli co nejblíž kůži, ale dávejte při tom pozor, abyste ji neprořízli.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín