Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zbavit rybu kůže

grilovaný losos s pečenými bramborami a zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Rozpůlenou rybu nebo filet položte na kuchyňské prkénko kůží dolů.

Pevně přidržujte užší konec ryby – půjde to snadněji, když maso posypete špetkou soli – a ostrým dlouhým nožem nařízněte kus ryby tak, abyste dostali kůži od masa. Pak už odřezávejte. Nůž držte pokud možno vodorovně, v jedné rovině s masem, a už odkrojené maso druhou rukou jakoby odtahujte od kůže. Snažte se, abyste řez vedli co nejblíž kůži, ale dávejte při tom pozor, abyste ji neprořízli.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč