Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Opékaný filet z lososa
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 24
Do 30 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 204 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 0 g
Tuky 12 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemná ryba a křupavé fazolky se postarají o dokonalý chuťový zážitek.

Suroviny

losos 1 ks
ideálně s kůží
olivový olej
sůl mořská
hrubá
fazolky zelené

Postup

1

Filet z lososa (pokud možno i s kůží) potřete olivovým olejem a posypte hrubou mořskou solí a zprudka opečte; nejprve kůží dolů – zhruba 5 minut –, pak otočte a dopečte další 3 minuty. Losos by měl být měkký, a přitom křupavý.

2

Podávejte s blanšírovanými fazolkami a čtvrtkami limetky.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč