Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,9 (14x)
20. 3. 2019
Tartaletky s krémem
Apetit
Tartaletky s krémem
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,9 (14x)

Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát naučí připravit sametově hebký krém zvaný crémeux a tím pak naplnit křehké tartaletky. Výsledkem je neuvěřitelně dobrý dezert, v němž se snoubí čokoláda a svěží ovocné chutě!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 tartaletek

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 tartaletek

NA ČOKOLÁDOVÉ KOŠÍČKY

NA ČOKOLÁDOVÉ CRÉMEUX

NA BANÁNOVÉ CRÉMEUX

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2756 kcal
  • Bílkoviny 59 g
  • Sacharidy 227 g
  • Tuky 174 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Ovocné košíčky s pudinkovým krémem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/3

Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Lemon Meringue Pie

Tajemství citronového koláče aneb Jak přichystat dokonalý sladkokyselý krémový lehký i křupavý Lemon Meringue Pie

15. srpen je dnem citronového koláče. Čím je tenhle dezert tak výjimečný? Za věhlasem tohoto skvostu francouzské cukrařiny stojí dokonale vyvážená kombinace křehkého těsta vonícího máslem, osvěžující kyselé citronové náplně a nadýchané čepice ze sladkého sněhu. Kvůli gurmánskému zážitku ovšem nemusíte kupovat letenku, s trochou odhodlání a píle si ho můžete dopřát i doma. Na co si dát pozor?