0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Křehké těsto bez másla

pomerančový koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Máte chuť na koláč z křehkého těsta a nemůžete/nechcete použít ani máslo, ani margarín?

Křehké těsto například na quiche můžete připravit i s olejem: 300 g hladké mouky vsypte do mísy, přilijte 100 ml kvalitního řepkového nebo slunečnicového oleje a smíchejte na hrubou drobenku. Vmíchejte 4 lžíce studené vody a 1 lžíci mléka a zpracujte těsto. Rozválejte mezi dvěma vrstvami plastové fólie, těsto je trochu drobivé.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč