0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lahůdková míchaná vejce

míchaná vejce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Někdo má rád vejce vypražená, jiný si naopak pochutná jen na krémově vláčných. Jak na ně, aby byl úspěch zaručený?

Než začnete s vařením, zjistěte, jaké variantě dávají přednost ti, pro které je chystáte. Co možná nejčerstvější vejce, v ideálním případě domácí nebo z biochovu, by měla být samozřejmostí.
 

  • Míchaná vejce připravujte raději v menších množstvích – klidně nadvakrát.
  • Chcete-li dosáhnout dokonale krémové konzistence, prošlehejte vejce kromě soli a pepře i se smetanou.
  • Opékejte na dostatečně velké nepřilnavé pánvi na kousku másla, na nižším až středním plameni.
  • Máte-li rádi vejce tekutější, sejměte je z ohně, ještě než zcela zatuhnou, a nechte je asi půl minuty na pánvi dojít.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč