Takto si představujeme opravdu luxusní snídani. A přitom je tak jednoduchá.
Suroviny
zelenina
100
g
jasrní - chřest, hrášek, fazolky
máslo
1
ČL
vejce
4
ks
bylinky
1
hrst
jemně nasekané – např. estragon nebo kerblík
sůl
pepř
chleba
plátky
opečené
máslo
na potření chleba
parmazán
hoblinky
1 Jarní zeleninu (chřest, hrášek, fazolky) povařte čtyři až pět minut v páře. Zatím rozpusťte na pánvi pořádnou lžičku másla a umíchejte 4 vejce. Než budou úplně hotová, přisypte k nim hrst jemně nasekaných bylinek, třeba estragon nebo kerblík. Osolte a opepřete. Opečené krajíce chleba namažte máslem a navršte na ně zeleninu i míchaná vajíčka. Doplňte trochou sýra, nejlépe parmazánu.
Komentáře
Anonym
27.10.2006 17:36
Mléko
Anonym
01.11.2006 06:39
To máslo...
Anonym
04.09.2007 20:01
Apetit 4/06