0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Maso na svíčkovou

Svíčková
ZDROJ: svickovasefkuchar.jpg
sdílet:

Umíte krásně prošpikovat maso na svíčkovou? Máte někdy problém vpravit malé špalíčky slaniny do masa? Poradíme vám, co s nimi, aby do otvorů krásně vpluly bez námahy!

Použijeme metodu ztuhnutí chladem. Nakrájené špalíčky nebo i delší hranolky slaniny, šunky či salámu necháme v mrazničce do jejich dostatečného ztuhnutí, pak je do připravených otvorů v mase vpravíme lehce jako hřebíky. S pečením pak ale nespěcháme. Klínky v mase musejí zase roztát.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit