Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,7 (85x)
1. 3. 2017
Dokonalá svíčková pečeně
Apetit
Dokonalá svíčková pečeně
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,7 (85x)

Jsou to paradoxy! Právě u nejobdivovanější položky české kuchyně nikdo neví, jaký je ten pravý recept. Hovězí svíčková vyžaduje jistou dávku péče a dostatek kořenové zeleniny. Svíčkovou pečte v celku, aby neztratila svou jemnost a kouzlo, kvůli kterému omáčku tolik milujeme. A abyste i vy mohli v kuchyni zazářit, předvedeme vám recept na svíčkovou, který má k ideálu proklatě blízko.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Navíc

Na zátřepku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1936 kcal
  • Bílkoviny 67.75 g
  • Sacharidy 120.5 g
  • Tuky 129.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Kde se skrývá veverka?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Svíčková na smetaně

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004