0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Namočené špejle vždy po ruce

grilované špízy
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Milujete maso a zeleninu grilované na špejli? Potom pro vás máme malý trik, jak si svou oblíbenou pochoutku připravit rychle kdykoliv.

 

Abyste nemuseli pokaždé čekat, než vám špejle na špízy nasáknou vodou, namočte si je do zásoby. Vložte je do plastových sáčků, uzavřete a odložte do mrazáku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit