0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Otázka & odpověď: ryba z mrazáku

mražená ryba
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

Jak skladovat rybu v mrazáku?

Mražené ryby je dobré kupovat, když je hodláte hned rozmrazit a sníst. Jinak byste s nimi museli z obchodu doslova letět. Pokud se rozhodnete si ryby zamrazit sami, třeba po návštěvě sádek, ryby vykuchejte, očistěte, případně naporcujte, dejte do mrazáku a nechte co nejrychleji zmrznout. Pak je ponořte do studené vody, vylovte, zabalte co nejtěsněji do plastového sáčku a zamrazte. Zkonzumujte do dvou měsíců.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit