0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak si doma zmrazit rybu

ryba na ledu
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Potřebujete si zamrazit kus čerstvé ryby?

 

Lépe se hodí silnější ryby jako losos nebo tuňák. Zmrazujte je po malých množstvích, maximálně 2 filety v jednom sáčku. Použijte co nejsilnější sáčky a snažte se z nich dostat co nejvíc vzduchu, opravdu důkladně je uzavřete. Uložete je do nejchladnější části mrazáku a neskladujte déle než měsíc, aby neztratily chuť a lákavou konzistenci. Rybu rozmrazujte nejlépe v lednici přes noc. Rozmrazenou či ,povolenou‘ rybu nikdy znovu nezmrazujte!

Související články

Jak na to: silný rybí vývar
  • Tipy a triky

Jak na to: silný rybí vývar

Štědrovečerní rybí polévka potřebuje dobrý základ. Poradíme vám, jak připravit poctivý rybí vývar....
Jak usmažit rybu dokřupava
  • Tipy a triky

Jak usmažit rybu dokřupava

Jednoduchý trik, který vám zaručí, že ryba při smažení nenasákne tolik tuku a bude křupavá....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit