0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Proč svazovat kuře, než jde do trouby

pečené kuře se zeleninou na pekáči
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Svazování (drezírování) drůbeže před pečením má tři hlavní praktické a estetické důvody.

  1. Maso se rovnoměrněji propéká.
  2. Drůbež se snáze vkládá do trouby.
  3. Výsledná pečínka vypadá estetičtěji – k tomu stačí svázat drůbeži nohy.

Používejte nejlépe speciální kuchyňský provázek, který je k dostání v domácích potřebách.

Související články

5x pečené kuře k rodinnému obědu
  • Tipy a triky

5x pečené kuře k rodinnému obědu

Nezatracujte kuře jako obyčejné jídlo. Stačí přidat pár neobvyklých surovin, a ohraná klasika dostane nový šmrnc. Vyberte si některý z našich receptů a upečte si o víkendu voňavé kuře. Nebudete litovat. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit