0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Proč svazovat kuře, než jde do trouby

pečené kuře se zeleninou na pekáči
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Svazování (drezírování) drůbeže před pečením má tři hlavní praktické a estetické důvody.

  1. Maso se rovnoměrněji propéká.
  2. Drůbež se snáze vkládá do trouby.
  3. Výsledná pečínka vypadá estetičtěji – k tomu stačí svázat drůbeži nohy.

Používejte nejlépe speciální kuchyňský provázek, který je k dostání v domácích potřebách.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč