Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rada pro pečení

koláč
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pečete moučník a těsto navrchu už začíná tmavnout, ale na špejli se vám ještě lepí těsto? Držte se naší rady, situace se dá ještě zachránit.

Vše můžete napravit jednoduchým trikem. Snižte trochu teplotu, přikryjte povrch pečícím papírem a nechte dopéct. 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč