Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (58x)
20. 2. 2017
Bretaňský koláč far
Apetit
Bretaňský koláč far
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (58x)

Vláčný koláč skrývající sušené švestky je prý předchůdcem anglického pudinku: šťavnatý, mlékem a vanilkou vonící vnitřek ho rozhodně připomíná víc než buchtu, které se zase blíží vzhledem. Když se bretaňský koláč far v rozích mírně připeče, vůbec nic se nestane – jen chutná trochu pikantněji.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1187.5 kcal
  • Bílkoviny 31.75 g
  • Sacharidy 150 g
  • Tuky 49.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9

Související články

Mřížkový meruňkový koláč

Recept na skvělý meruňkový dort s lahodným meruňkovým džemem

Připravte si s námi lehký a křupavý meruňkový dort. Ideální je například jako dezert po nedělním obědě. Sočasně se můžete zúčastnit soutěže o džem, který tento super recept zahrnuje. Marmelády a džemy DARBO vycházejí ze staré rodinné receptury a připravují se pouze z toho nejlepšího ovoce, které si díky šetrné přípravě zachovává svou přirozenou chuť. Na detaily o soutěži se můžete těšit níže v článku.