0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šlehačka pro jednoho

malinový dortík se šlehačkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nadýchaná šlehačka je skvělá na dort, horkou čokoládu i odpolední kávu. Šlehat se s jednou porcí se ale nikdy nikomu nechce, a hlavně – elektrickým šlehačem to vlastně ani moc nejde. Máte hned tři možnosti, jak tento sladký problém vyřešit.

  1. Pořiďte si malou metličku a šlehačku si vyšlehejte ručně.
  2. Pořiďte si malý ruční slehač
  3. Použijte malý mixér na frappé a mléčnou pěnu. Stačí dát do skleničky dvě tři lžíce šlehačky na šlehání, přidejte trochu cukru, a pak už jen malým mixérem kružte ve skleničce, dokud ze šlehačky nebude nadýchaná dobrota.

Související články

Jak zaručeně ušlehat šlehačku
  • Tipy a triky

Jak zaručeně ušlehat šlehačku

Lehoučká šlehačka dá každému dezertu tu pověstnou tečku. Jak ji ale připravit, aby se vždy podařila na jedničku?    ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit