0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zaručeně ušlehat šlehačku

wafle se šlehačkou a ovocem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Lehoučká šlehačka dá každému dezertu tu pověstnou tečku. Jak ji ale připravit, aby se vždy podařila na jedničku? 

 

Před šleháním i při něm dbejte nejen na teplotu smetany, ale i na náčiní. Ujistěte se, že mísa a metla nebo metly jsou opravdu studené, o šlehačce nemluvě. Metly i mísu můžete pro jistotu dát na chvíli do mrazáku, nebo mísu naplnit vodou s kostkami ledu a ponořit do ní metlu/y. Pak je osušte.

Související články

Šlehačka s příchutí
  • Tipy a triky

Šlehačka s příchutí

Zkuste některý z našich triků a pozvedněte sladkou bílou pochoutku do vyšší třídy.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit