Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné loupání a krájení vajec

vejce na tvrdo
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

V bramborovém salátu nemůžou vajíčka chybět a kolečka vajec se dají použít na ozdobu salátu při servírování. Přečtěte si jednoduché triky pro snadnější práci a zaručený výsledek.

 

Vejce na tvrdo se vaří podle velikosti vajec 7-8 minut. Doba vaření by neměla přesáhnout 10 minut, jinak žloutek zezelená. Vejce slijte a proházejte v hrnci, aby skořápka popraskala. Pak na ně pusťte ledovou vodu. Budou se loupat skoro sama. Kráječ na vejce zlehka potřete rostlinným olejem. Žloutek se nerozdrobí.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč