0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Svíčkovou omáčku vylepší jablko!

svickova sapik
ZDROJ: prozverinu.cz
sdílet:

Vyzkoušejte trik šéfkuchařů a až budete příště vařit svíčkovou omáčku, připravte si vedle tradičních ingrediencí také jablko!

 

Na kostky nakrájené středně velké jablko přidejte k základu z kořenové zeleniny a nechte ho zkaramelizovat. Dál postupujte, jak jste zvyklí, nebo jak je uvedeno v receptu. Loupat jablko nemusíte, se slupkou si na konci hravě poradí mixér.

Recept na svíčkovou omáčku naleznete zde.

Související články

Maso na svíčkovou
  • Tipy a triky

Maso na svíčkovou

Umíte krásně prošpikovat maso na svíčkovou? Máte někdy problém vpravit malé špalíčky slaniny do masa? Poradíme vám, co s nimi, aby do otvorů krásně vpluly bez námahy!...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit