0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uvařte si báječný velikonoční oběd!

špenátová polévka s vejcem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

K svátkům jara patří mladé maso. Přesvědčí vás o tom následující recepty na jehněčí a kůzlečí maso, kuře a králíka.

Jaro zlepšuje náladu, ale má pozitivní vliv také na kvalitu masa. V tomto období doporučujeme jíst hlavně jehněčí a kůzlečí a také lehké drůbeží a králičí maso. Jarní masa doplňte svěžími saláty, novými bramborami a dalšími sezonními přílohami. Nešetřete bylinkami a vším, co se zelená. Rozsvítí váš talíř a zlepšuje trávení!

4× jarní maso na velikonoční stůl:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč