Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zbyly vám olivy?

olivy
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nevíte, co dělat s olivami, které zbyly po večírku? Nechte se inspirovat našimi tipy a žádná oliva nepřijde nazmar.

 

Olivy rozmixujte nebo pomocí lisu na česnek propasírujte. Vzniklou pastu, ochucenou česnekem a bylinkami, můžete využít jako náplň do vepřové panenky. Bude se vám hodit i ke kuřecím stehýnkům po italsku a smícháním pasty a sardelek získáte skvělou tapenádu na topinky.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...